maanantai 4. helmikuuta 2008

4.2. Tuholaiset

Kannattaako jättää kaksi bokseria irti viikonlopun jälkeen 7h. kannattaako? No ei todellakaan kannata, jollei halua raskaan työpäivän jälkeen imuroida ja luututa koko olkkaria kasvien harvennuksen jälkeen.
Talous on nyt kolmea kasvia köyhempi. Anopinkieli luultavasti on riittävän sitkeä jatkaakseen elämäänsä. mutta rahapuuta armahdettiin ja nakattiin roskiin. ei siitä edellisen "latvonnan" jälkeen, jonka Dax suoritti kuukausi sitten, ollut paljon muuta kuin ranka jäljellä.

Sen verran fiksuja poikia herrat ovat olleet ettei lievästi myrkyllisiä kasveja ole syöty. Oksennuksia ei siis tarvinne tänä iltana siivota. Ruokakin maittoi nuoremmalle oikein hyvin. Tiedä siitä, kumpi homman aloitti, mutta kun Dax kävi juomassa vettä, niin kuppiin tuli huulista melkoinen määrä multaa. Dio tosin yritti myöhemmin jatkaa sisustusta.... :)

kuvista on siivottu raadot jo pois, kun ei heti tajunnut kaivaa kameraa esiin.

Niin, ja eteisen ovikin tuli pitkästä aikaa pestyä. Pissipapereita kun on eteisessä että herra oppisi mihin suuntaan pyritään kun hätä iskee. Kilttinä pikku poikana Dio oli tehnyt kakat eteisen sanomalehdille ja minnekäs ne pikku käpälät sitten sotkeutuivatkaan kun "mami" tuli tekoturkki päällä kotiin?

Onneksi sentään kynsien leikkuu alkaa sujua kauniisti ja eilen näytettiin hampaatkin ilman pureskelua. Mitään korvaamatonta tänään ei onneksi sentään tuhoutunut, esim. kaukosäädin tai pirtin penkit.

Nyt herrat purkavat ylimääräisiä ruuan tuomia energioita jylttäämällä joko sängyssä (silloin kun minä yritän lukea siinä), sängyn alla tai vain laukkaamalla lelu suussa edes takaisin huushollia. Lelu on yleensä isommalla joka hyppää sitten Oliivin sänkyyn turviin kun pienempi ei sinne pääse. Kumpihan mahtaa yllättyä enemmän kun ipana viimein pystyy sinne hyppäämään....?

Ei kommentteja: