perjantai 4. heinäkuuta 2008

4.7.2008 Ja taas uimassa - sama joukkue kuin eilen

Mentiin samalle hiekkakuopalle kuin eilen - yhtä kuuman päivän jälkeen. Ja väestö oli vähintäänkin yhtä innokasta. Alkuun uitettiin isoja koiria keppejä heittelemällä.

Keppi suussa on kivaa uida...
Keppi suussa on tosi kivaa uida....
Päivän parhaan syöksyräiskähdyksen tarjoaa tyttöystävä :)

Rantapiraña väijyy kepintuojia kun ei oma rohkeus ihan riittänyt tänäänkään äkkisyvässä rannassa ;)

Jos mä astun vielä yhden askeleen niin yletän tuohon lähimpään keppiin...

Hei, älkää räiskikö naamalle, mun keskittyminen menee ihan pilalle!!
Vähän vielä kauemmas kurotan, ihan pikkusen vaan tarvii ja...

Ohos, kun tää pulps-pulps...

Puli-puli-puli...
Nousi se pintaan :) Eikä näyttänyt saaneen henkisiä traumoja kun painalsi yhtä syvälle heti uudestaan.

Sitten isommat keksivät et hei, ei niitä keppejä tarvi koko ajan pitää suussa kun ui! Itse asiassa helpompaakin ilman :D


Ai me vai? No me vaan vähä käydään kattomassa tuolla...

Psst. Sipisipisipi. Antaa noitten kiljua, se tekee hyvää välillä omistajille polttaa karstat äänihuulista. Ei ne kato viiti meitä uimalla hakee.

Tässä vaiheessa korvat olivat täysin siirtyneet koristeiden puolelle. Oisko ollut vettä korvissa vai tuuliko humisi. Ainakaan meidän huudot eivät enää tehonneet vaan matka jatkui kohti auringonlaskua - ja vastarannan huvilaa...

Äskeisessä kuvassa oli 300:n putken ääriulottuvuus käytössä. Tästä näkee kuinka kaukana nuoripari oikeastaan kävi. Ja viettivät aikaa... Ja aikaa... Ja aikaa. Välillä kääntyi komennosta jommankumman pää sen verran että omistaja ehti kehua että "Hyvä poika/tyttö!" Ja taas mentiin. Huvila häämöttää yläoikealla. Kauimmillaan kävivät vasemmassa laidassa näkyvän kaislikon takana.

Lopulta nuoripari kuitenkin päätti lähteä takaisin lähtöpisteeseen ja uivat rauhallisesti kuin sorsapari iltauinnillaan kohti lähtörantaa.
Ai me vai? No me vähä käytii tuolla - kaisloja katteltii vaa, älkää ny hikeentykö!
Put your head on my shoulder....
...whisper in my ear, baby....
Ja näihin helliin kuviin (jotka tosin päättyivät "yliajoon" mutta jätettäköön se mielikuvutuksen varaan) päätämme tämänkertaisen uimaraporttimme.
Tuloksena kaksi kohtuullisen rauhallista ja hiukan hiekkaista bokseripoikaa tässä osoitteessa. Tyttöystävän jaksamisesta saanemme raportin myöhemmin. Kamera säilyi lähes kuivana. Omistajien varpaanvälit, sukat ja kengät ovat täynnä hiekkaa. Äänihuulet toimivat edelleen.










1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kesäiset uintikuvat ovat mahtavia!