sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Sunnuntai 2.3.2008 aurinkoisessa koirapuistossa

Pitihän boksereiden päästä tänään jo päästämään höyryjä pihalle. Kovin niukkana on lenkitykset olleetkin kun väestö on ollut vatsataudin kourissa. Aurinkokin mollotti kirkkaalta taivaalta niin olipas mukava taas ulkoiluttaa kameraakin!
Mentiinkin sen verran aikaisin että ehdin ottaa Daxilla hiukan tottelevaisuutta ja juoksuttaa rauhallisemmassa tahdissa yksin ennenkuin alkaa tositoimet Asan saapuessa. Ja ehdinkin lämmittää herran lihakset kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

Sitten saapui Asa ja täys kähy päälle heti :)

Ada edellä pallon kanssa ja Dax varjona perässä.

No heitä ny jo!!

Lumi pöllysi spurteissa:

KAZAAAAA!!!! (Asan tyylinäyte syöksystä)


Tää on varmaankin sitä lumisokeutta ;)


Tekstittä paras...

Oli paikoin vähän kinostanut ihan ponnisteltavaksi asti lunta!


Dion tyylinäyte hankeen syöksyssä:



Dio alkoi heittää läppää :D

Kerran Dax parahti kivusta ja kannatteli hetken toista takajalkaa ihan tasamaalähdön jälkeen. Kun ihan muutaman sekunnin päästä otti jalka taas alle ajattelin että lumipaakkuhan se vain.

Hetken aikaa ei halunnut edes lähteä Asan perään juoksemaan. Mutta pian alkoi taas juoksukin maittaa. En siis kiinnittänyt asiaan siinä vaiheessa isompaa huomiota.

Autoon ekan kerran nousua yrittäessä parahti kivusta. Otti uuden lähdön: ei ongelmia. Kävinkin sitten tuon puolitoista tuntia kaikkineen kestäneen juoksutuskeikan jälkeen reippaalla puolen tunnin hihnalenkillä ettei lihakset menis ihan hapoille mutta ei auttanut.

Jokin kipukohta nyt on ihan hännän tyvessä vasemmalla. Sinne sen ainakin paikansin hieroskelemalla. Aikani hieroin, pistin magneettipannan kaulaan ja annoin Rimadylin. Pitänee pistää herra nyt hetken lepoon että ehtii parantua.


Ei kommentteja: